ONLINE STORE VOOR VITAMINE EN SUPPLEMENTEN

DECLARATIE EN VERZEKERING 2022

In de praktijk wordt contractvrij gewerkt. Dit betekent dat je direct na de behandeling kan afrekenen met pin of cash en per mail of op papier een factuur ontvangt. Deze factuur kan je vervolgens declareren bij je zorgverzekeraar. De hoogte van je vergoeding hangt af van je zorgverzekeraar en aanvullende pakket. Indien gewenst kan er samen gekeken worden naar de vergoeding en het te verwachten aantal zittingen. Voor meer informatie, zie TARIEVEN 2022.

VERZEKERAARS MET VOLLEDIGE VERGOEDING E / F . 2022 - Onderstaand vind je de vergoedingen in 2022 voor fysio- en en orthomoleculaire therapie vanuit de aanvullende pakketten van verzekeraars die mijn behandelingen (vrijwel) volledig vergoeden. Voor de volledigheid staat er hoeveel behandelingen je krijgt voor welk maandelijkse bedrag. Voor (vrijwel) volledige vergoeding is het belangrijk dat de basisverzekering een restitutiepolis is. Op de volgende pagina's staan ook verzekeringen die volledig vergoeden, maar doordat zij ook budget- en naturapolissen vergoeden, is het minder overzichtelijk. Bij de verzekeraars op deze pagina zijn de pakketten standaard restitutie met vrije keuze van zorgverlener. Interessant detail: declareren is het makkelijkst bij PNO, je hoeft er enkel de factuur te uploaden in de app.

 

ALLE VERZEKERAARS 2022 -  In het onderstaande overzicht staan alle vergoedingen van alle verzekeraars in alfabetische volgorde. Bij de vergoeding per behandeling staan bij sommige verzekeraars meerdere bedragen. Dat komt omdat zij meerdere basisverzekeringen aanbieden, meestal een budget, een nature (ruime keuze) en een restitutie (vrije keuze). De bedragen voor de vergoeding zijn oplopend, minimaal bij de budgetvariant, redelijk in geval van natura en maximaal (en soms ook gewoon volledig) bij een restitutie verzekeringen. Het loont daarom om goed te kijken naar het type basisverzekering, ook hier geldt vaak - goedkoop is duurkoop! Let ook op praktische veranderingen, zo heet De Amersfoortse tegenwoordig A.S.R. en zijn de zorgverzekeringen van Promovendum overgenomen door VGZ.

Hoewel de lijsten met veel zorgvuldigheid is samengesteld, blijft het een indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar.