ONLINE STORE VOOR VITAMINE EN SUPPLEMENTEN

ZORGVERZEKERING 2024

Het type basisverzekering bepaalt de mate van keuzevrijheid en ook de hoogte van de vergoeding, ook als deze vergoeding uit je aanvullende verzekering komt.
Er zijn 3 soorten basisverzekering:
1. natura: geen vrije keuze van zorgverlener, minimale vergoeding contractvrije zorg
2. combi: beperkte vrije keuze van zorgverlener, gemiddelde vergoeding contractvrije zorg
3. restitutie: volledig vrije keuze van zorgverlener, volledige vergoeding contractvrije zorg

Ernst Fysiotherapie werkt contractvrij, dat betekent dat fysiotherapie alleen volledig vergoed wordt met een restitutie basispolis. En aangezien fysiotherapie slechts in beperkte situaties (long covid, postoperatief) vanuit de basisverzekering wordt vergoed, is een aanvullende verzekering wenselijk.
Met een restitutieverzekering heb je overal vrije keuze en krijg je altijd een volledige vergoeding bij Ernst Fysiotherapie. Ook voor veel andere zorgverleners, zoals de betere orthopeden en psychologen, heb je een restitutiepolis nodig-die worden niet altijd volledig vergoed door een natura of combi polis.

In bijgaand document vindt je het hele overzicht van aanvullende verzekeringen. Hoewel het met uiterste zorg is samengesteld, blijft het een indicatie voor de vergoeding via de zorgverzekeraar. Aan de verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Ik aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele fouten en onjuistheden. Raadpleeg voor de exacte vergoedingen altijd de polisvoorwaarden van de verzekeraar.

(nederlands)

(english)